
دورههای مدیریتی و کارآفرینی
مدیریت کارآمد در ذهن همه پرسنل شاغل، این تمایل را ایجاد می کند که با هم به عنوان یک تیم عمل کنند تا کار خود را بدون مشکل انجام دهند. آنها تحت یک اقتدار مدیریتی توانا و کارآمد احساس یگانگی می کنند و سخت تلاش می کنند تا بهترین خدمات خود را برای دستیابی به اهداف شرکت ارائه دهند. شرکت در دوره¬های مدیریتی میتواند با تجهیز شما به دانش، برای تصمیمگیری مؤثر، تأثیرگذاری بر تغییرات اطرافتان و مدیریت و راهنمایی همکارانتان، به شما کمک کند. این دوره¬ها شما را به کارمند و مدیر بهتری تبدیل میکند و شما را قادر میسازد تا بر هر چالشی که در دوران تصدی خود ایجاد میشود غلبه کنید.
سرفصلهای دوره
- مهارتهای تعاملات و ارتباطات حرفهای
- مدیریت زمان و افزایش عملکرد ویژه مدیران
- رویکرد فرآیندی و مدیریت عملکرد
- مدیریت کارا در جلسات کاری و داخلی
- کارتیمی و مدیریت تیمهای کاری
- افزایش بهرهوری و مدیریت اثربخش
- اصول تصمیمگیری در مدیریت
- رهبری اثربخش و کاریزماتیک
- مدیریت تغییر و تحول سازمانی
- کارآفرینی سازمانی
- اصول و آداب تشریفات حرفهای (اتیکت)
- فرهنگ و رفتار سازمانی
- برنامهریزی و مدیریت استراتژیک
- مدیریت دانش، خلاقیت و حل مسئله
- اخلاق حرفهای در مدیریت و سخنوری بداهه
اهمیت دورههای تخصصی
درون سازمانی و توانمندی مدیران و کارکنان
هنگامی که در سازمانها، احساس خلاء دانشی و مهارتی در هر زمینهای مشاهده شود، نیاز به افراد متخصص برای انتقال اطلاعات و دانش روز دنیا افزایش مییابد. در این زمان است که مسئله آموزشهای درون سازمانی و توانمندسازی به مدیران و کارکنان در سازمان مطرح میشود. یک مدرس، استاد یا منتور مجرب و متخصص وارد سازمان میشود و آموزشها و رهنمودهای لازم را در تمامی زمینههایی که کمبود ضعف در آنها مشاهده شده، در اختیار افراد و سازمان قرار میدهد.
دورههای آموزشی در هر سازمان، با سازمان دیگر کاملا متفاوت هستند؛ چرا که اهداف و چالشهای هر سازمان با سازمان دیگر فرق میکند. قطعا دورههای آموزشی ویژه مدیران و کارکنان نیز در هر سازمان با یکدیگر تفاوت دارد. رویکرد دورههای آموزشی درون سازمانی کاملا مهارتی و کاربردی هستند تا سبب شوند مشکلات سازمان به طور کامل رفع شوند.
شما برای پرورش نیروی کار ماهر
به دورههای درون سازمانی احتیاج دارید!
هدف یک دوره درون سازمانی ارائه مجموعه مهارتهای مورد نیاز برای انجام موفقیتآمیز وظایف شغلی کارکنان است. در سازمانهای بزرگ، بخشهای تحقیق و توسعه و تیمهای مدیریت استعداد، وظیفه هماهنگی جهت برگزاری دورههای درون سازمانی را اجرا میکنند، در حالی که در سازمانهای کوچکتر، بخش منابع انسانی نیازهای آموزشی کارکنان خود را ارزیابی و مدیریت میکند.
برای پرورش نیروی کار ماهر، رویکردی جامع براساس مدیریت استعداد کارکنان ضروری است، عملی که سازمانها بر توسعه مهارت کارکنان از طریق دورههای درون سازمانی تمرکز میکنند. همانطور که قدرت یک زنجیر به اندازه قدرت ضعیفترین حلقه آن است؛ یک سازمان نیز فقط به اندازه توانایی کارکنانش پیشرفت میکند. در نتیجه سرمایهگذاری در انواع مختلف دورههای درون سازمانی برای استراتژی رشد سازمان بسیار مهم است.
دورههای درون سازمانی به بخشی ضروری از استراتژی کسب و کار برای بسیاری از سازمانها تبدیل شده است. اکنون به طور گسترده پذیرفته شده است که توانایی رقابتی یک شرکت ارتباط مستقیم با استعداد نیروی کار آن دارد. این مجموعه از استعدادها باید دائماً از طریق انواع مختلف برنامههای آموزشی شرکت، پرورش داده شود.
برنامههای آموزشی به شرکتها اجازه میدهد تا مجموعه مهارتهای نیروی کار خود را مجدداً تنظیم و تجدید کنند؛ این آموزشها در راستای ایجاد انگیزه و انرژی مجدد در روحیه کارکنان ابزار مفیدیست. اگر دورههای درون سازمانی در شرکتها بهدرستی برنامهریزی و برگزار شود، میتواند به عنوان ابزاری مؤثر برای توسعه مستمر قوه اجرایی عمل کند و در نهایت نتایج ملموسی در جهت پیشرفت شرکت ارائه دهد.
در حالی که بسیاری از سازمانها، دوره های درون سازمانی را برای مدیران و کارکنان خود اجرا میکنند، باید به این واقعیت توجه داشته باشند که دورههای درون سازمانی بسته به واحد تجاری یا بخش عملکردی، الزامات آموزشی و سرفصلهای متفاوتی ارائه میدهد. بنابراین، پشتیبانی کارشناسان در ایجاد برنامههای آموزشی شرکت، اغلب ضروری است تا اطمینان حاصل شود که برنامههای آموزشی حرفهای و مقرون به صرفه با حمایت مناسب مدیر آموزش شرکت اجرا میشوند.
مزایای دورههای تخصصی
درون سازمانی و توانمندی مدیران و کارکنان
- افزایش دانش و مهارت مدیران و کارکنان
- دستیابی به پاسخهای مسائل و چالشها
- رشد و تعالی واقعی سازمان در سطوح مختلف
- پذیرش تعهدات و مسئولیتهای بیشتر
- احساس ارزشمندی و اثرگذاری بیشتر در کارکنان و پرسنل
- ارتقا واقعی مهارتهای کلیدی و کاربردی
- عدم نیاز به نظارت دائمی بر تمام اعمال کارکنان
- افزایش چشمگیر عملکرد و بهرهوری در پرسنل
- استاندارد شدن فعالیتهای شغلی و دپارتمانی
- کاهش زمان، انرژی و دوری از آزمون و خطا در سازمان
- بهبود ساختار سازمانی و روند سیستماتیک
- تقویت روحیه تیمی و افزایش انگیزش فردی
- افزایش سرعت فرآیندها و کاهش بروکراسیهای اضافی
- تفکر سیستمی و سازمان محور بهجای شخص محور
- افزایش کیفیت و کمیت در خروجی محصول سازمان